دکتر عبدالحمید طالبی در ادامه خاطر نشان کرد: علاوه بر موسسات 9 گانه سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، بنیاد بهرهوری و موقوفات، بنیاد کرامت رضوی، حرم مطهر رضوی و سازمان مرکزی نیز در این نمایشگاه حضور فعالی دارند و به عرضه دستاوردهای پژوهشی خود میپردازند.
تبیین و ترویج معارف قرآنی
وی تصریح کرد: خوشبختانه ما پیوند بین موسسات پژوهشی علمی و آموزشی را نخست با اولویت نیازمندی های آستان قدس رضوی و در مراحل بعدی در سطوح مختلف استان، ملی و بینالمللی شاهد هستیم و ماموریت ما تبیین و ترویج معارف قرآنی، ائمه معصومین(ع) در داخل و خارج کشور و به زبان روز است.
طالبی در ادامه با اشاره به ارتباط و امتداد اجتماعی فعالیتهای علمی آستان قدس رضوی گفت: یکی از اتفاقات بسیار خوبی که توسط بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در سال جاری رقم خورد، برگزاری طرح زیست عفیفانه بود که با مشارکت بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش ویژه والدین دانش آموزان، در سطح کشور اجرا شد.
وی اضافه کرد: در سطح نخبگانی نیز بنیاد پژوهشهای اسلامی، سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد و دانشگاههای امام رضا(ع) و علوم اسلامی رضوی آثار و پژوهشهای متعددی را در حوزه علوم اجتماعی، قرآن و حدیث، مدیریت و فنی و سایر آثار مرتبط با اجتماع، در راستای پیوند بین دانش و صنعت و پژوهش و اجتماع، ارائه کرده اند که در این نمایشگاه شاهد این آثار جدید هستیم.
حضور منسجم آستان قدس رضوی در نمایشگاه
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، خاطر نشان کرد: یکی از اتفاقات مثبتی که امسال در این نمایشگاه رقم خورد این بود که مجموعه غرفههای آستان قدس رضوی به صورت یکپارچه بتوانند توانمندیهای آستان قدس رضوی را در فضایی منسجمتر به منصه ظهور برسانند که این اقدام صورت گرفت.
وی تاکید داد: در این نمایشگاه مخاطبان شاهد دستاوردها و فعالیتهای آستان قدس رضوی از مرحله ارائه طرح و ایده تا مرحله تولید محصول هستند.
نظر شما